am-ca-VC-F

مقام معظم رهبری در دیدار با جوانان گیلانی فرمودند: شهيد املاكي در زماني كه در ميدان جنگ، شيميايي زدند و خودش هم در معرض شيميايي بود، ماسك خودش را برداشت و به صورت بسيجي همراهش كه ماسك نداشت بست. قهرمان يعني اين، پهلوانی همین است. البته هر دو شهيد شدند، هم املاكي شهيد شد و هم آن برادر بسيجي شهيد شد، اما اين قهرماني ماند و تاریخی شد.

«سردار شهید: حسین املاکی از گیلان، لشکر ۲۵ کربلا» پس از گذراندن دوران تحصيلي خود در سال ‪ ۱۳۵۸ موفق به اخذ ديپلم در رشته «بهداشت محيط» شد.

علاقه حسين املاكي به ورزش ايشان را بسوي ورزش كاراته و كشتي سوق داد، در اين زمينه موفقيت‌هاي زیادی كسب كرد

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زندگی اش وارد عرصه جهاد و مبارزه گردید، واو به عضویت رسمی سپاه در آمد، در اولین اعزام به مناطق جنگی پیشتاز شده و در منطقه سرپل ذهاب به همراه گروه اعزامی مستقر گردیدند.

ايمان، شجاعت، خلاقيت، تدبير و توانمندي در وي چنان عالي بود كه توانست در كوتاهترين زمان، خود را ثابت و ارد تیپ کربلا شد

ازآنجا كه حسين جواني مومن، برومند و از استعدادها و خلاقيت‌هاي بارزي برخوردار بود ، در مدت كوتاهي توان رزمي خود را به منصه ظهور رساند و چون بر فرماندهان اين توانمندي عالي نظامي حسين محرز شد در واحد اطلاعات و عمليات مسووليت فرماندهي محور يكم را بر عهده او گذاشتند و او نقشي فوق‌العاده‌اي در اين سمت ايفا كرد. خلاقيت حسين در ارائه شناسايي‌ها و طرح‌هاي نظامي بقدري عالي و دقيق بود كه گويا سالها در دانشكده‌ها دروس علوم عالي نظامي و رزم آموخته بود.

ليكن دانشگاه او ايمان به خدا، كلاس درس او جبهه و ميادين نبرد با دشمنان اسلام و قرآن بود. سردار حسين املاكي پس از رشادت‌ها و دلاوري‌ها در عمليات‌هاي مختلف از جمله ثامن الائمه، فتح‌المبين، رمضان و محرم در سال «شصت و یک»  بود كه تصميم گرفت به سنت دير پاي محمدي (ص) عمل به تكليف كرده و ازدواج كند.
اما هنوز بيش از ‪ ۱۲‬روز از پيمان مقدس ازدواج وي نگذشته بود كه به سوي جبهه‌هاي نور عليه ظلمت شتافت و هيچ تاخيري در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل را برخود جايز نمي‌دانست و ازدواج را هم عمل به تكليف و حرمت نهادن به اصول و آرمان‌هاي مكتب غني اسلام و احكام الهي مي‌دانست و حاصل اين پيوند مقدس يك پسر و دو دختر از زندگي مشترك ايشان به يادگار ماند.
حسين در عمليات‌هاي متعددي چون والفجر مقدماتي، والفجر يك، والفجر چهار ، والفجر شش ، والفجر هشت ، عمليات بدر نقش آفريني فوق‌العاده اي‌ايفا كرد.
او در سال ‪ ۶۴‬ به تيپ قدس گيلان رفت، واحد اطلاعات و عمليات تيپ را تقويت كرد و بهترين طرح عملياتي والفجر ‪ ۹‬را با توجه به شناسايي هايش در منطقه سليمانيه ارائه و اجرا كرد و به موفقيت‌هاي بزرگي دست يافت.
پس از عمليات والفجر هشت در منطقه عمومي فاو، ديگر همرزمانش چون سردار مهدي خوش سيرت وحسن رضوان خواه به او پيوستند و فرماندهي گردان‌هاي پياده تيپ قدس را بر عهده گرفتند و سردار حاج محمود قلي پور نيز رييس ستاد تيپ قدس گيلان بود.
با همت بلند و شجاعت و دلاوري اين دلاورمردان و رزمندگان گيلاني چنان تحولي در عمليات‌ها ايجاد شد كه بعد از عمليات كربلاي دو در منطقه حاج عمران به تعبير مقام معظم رهبري، حماسه آفرينان لشكر قدس در كربلاي دو، كربلاي ديگري آفريدند.
آزادگانی که در عمليّات والفجر۱۰ به اسارت رفته بودند،گفتند: «اکثر فرماندهان عراقی در برخورد اوليه به هنگام بازجويی از آخرين وضعيت حسين املاکی سوال می کردند در پی کسب خبر درباره او بودند.»

از وی به هنگام شهادت دو دختر به نام های مرضيه «پنج ساله»  و راضيه «سه ساله»  ويک پسر به نام سلمان «دوساله» به يادگار مانده است

دیاررنج رزمنده دیروز در جبهه فرهنگی امروز
طبقه بندی: فرهنگ، هنر و ادبیات مقاومت

وقت گل دادن خورشید ” همراز پروانه ها باشید

□  برای ارسال نظرات خود از منوی بالای سایت‌« تماس با ما » استفاده کنید

□ دیاررنج مکتب رنج و صبوری و رهائی…
و شهادت پاداش رنج است.
 همراز پروانه ها باشید